C.V. de Kook ’59 hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. C.V. de Kook ’59 houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als C.V. de Kook ’59 zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

C.V. de Kook ’59

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Agenda

Vastelaovend 2019 3, 4 en 5 Mieërt
  • Zaoterdig 13 Oktoeëber KVED totaal
  • Zaoterdig 11 November Insjete Vastelaovend
  • Zaoterdig 17 November, Café Centraal, CD prissentasie en kaarteverkoup pronkzitting
  • Zaoterdig 15 December Hierezitting
  • Vriedig 1 Fibberwari Jeugprinsebal
  • Zaoterdig 2 Fibberwari Prinsebal 20.11 oor
  • Zondig 3 Fibberwari Donateurskaarte verkoup tot en met 11 Fibberwari
  • Vriedig 8 Fibberwari Prónkzitting 20.00 oor
  • Zaoterdig 9 Fibberwari Prónkzitting 20.00 oor
  • Zaoterdig 16 Fibberwari Seniorezitting Unitas
  • Zaoterdig 23 Fibberwari Boeremoosbal
  • Zondig 24 Fibberwari Kranteverkoup
  • Vriedig 1 Mieërt Sjoëlebezeuk, aansjloëtend programma
  • Zaoterdig 2 Mieërt Aafhaole JeugPrins(es) aansjloëtend Vastelaovesmis en Jeugprinse recepsie
  • Zondig 3 Mieërt Aafhaole Prins, aansjloëtend recepsie etc
  • Maondig 4 Mieërt Vastelaovesmaondig, Optog
  • Dinsdig 5 Mieërt Boérebroelof
  • Woensdig 6 Mieërt Aswoensdig
  • Woensdig 6 Mieërt Hiëringsjelle

Programma